KÉRDÉSED VAN?

Írj emailt: sarosdi.virag@gyereketeto.hu vagy hívj fel! : +36 30 68 24 159

9

“Nem tudok tőle ebédet főzni, igazi matricagyerek!”

9

“Szeretném, ha nem műkajákon nőne fel, hanem az ételek igazi ízeit is érezné!”

9

“Szeretném játékos és élvezetes módon bevonni a házimunkákba!”

9

“A mértékegységek közötti átváltást nem magolni kellene, hanem megérteni és alkalmazni!”

9

“Nagyon válogatós, jó lenne, ha legalább megkóstolná a zöld színű ételeket!”

9

“Szeretném, ha ismerné a nagymama titkos receptjeit!”

FŐZZ KÖZÖSEN A GYERMEKEDDEL!

 

Hat gyermek édesanyjaként a közös sütés-főzés a mindennapjaim része.

Rengeteg tapasztalat halmozódott fel bennem az elmúlt 25 év során arról, hogyan érdemes bevonni a gyermekeinket a konyhai feladatokba.

Milyen életkorban milyen tevékenység lesz az, amit gyermeked örömmel végez, és neked valódi segítséget jelent?

Melyik az a feladat, amelyik még az iskolai tanulását is támogatja, de mégsem olyan száraz, mint egy feladatlap?

Hogyan kerüld el, hogy baleset érje gyermekedet a konyhában?

Melyik az az életkor, amikor már segíteni tud a konyhai feladatokban?

 Nézd meg, így épül fel a tanfolyam!

Biztonság a konyhában! Ez a legfontosabb! Megmutatom, hogy lesz biztonságos és gyerekbarát a konyhád! Tisztázzuk a szabályokat, és megtanítjuk a gyermekednek, melyik eszköznek milyen veszélyei vannak!

Közös főzés a legkisebbekkel is! Ez a modul négy részből áll. Részletesen megmutatom, melyik kosztály számára milyen konyhai feladatokat tudsz vonzóvá tenni. Négy korosztályra osztottam a tanfolyami anyagot. 0-2 éves, 2-4 éves, 4-7 éves és 8+ évesek számára találsz anyagokat.

Konkrét receptek lépésről lépésre: reggelik, ebédek-vacsorák, és harapnivalók a köztes étkezésekre. Figyeltem arra, hogy édesség is legyen a receptek között, de nem erre szeretnék koncentrálni a tanfolyam során. Sokkal inkább célom az egészséges, és kiegyensúlyozott étrend támogatása: sok zöldség, rostokban gazdag élelmiszerek.

Megmutatom, melyik korosztály számára mit rejt a konyha azon túl, hogy ott készül a közös ebéd: mit tanulhat egy kétéves, egy ovis és egy iskolás gyermek abból, hogy ebédet készít? Olyan játékokat készítettem, melyeket a konyhában játszhattok, de közvetlen haszna lesz a matekórán vagy a szövegértés dolgozatban is.

Ha elkészült az étel, jöhet a terítés, és az etikett. Nyilván otthon nem olyan szigorúak a szabályok, ennek ellenére mindannyian örülünk, ha egy étteremben elfogyasztott ebédnél sem kell feszengenünk a gyermekünk miatt. Természetesen ezen a héten is a játékos tanulásé a főszerep!

Az étkezésnek nem az üres tányérokkal lesz vége! Ki, mit tehet azért, hogy a főzés és étkezés után tiszta legyen a konyha? Melyik életkorban mit érdemes a gyerkőcre bízni, és hogyan tanítsuk meg neki ezeket a feladatokat?

Nos, hogy tetszik a program?

Szeretnéd, hogy a te otthonodban is finom ételek készüljenek, miközben a gyermekeddel minőségi időt töltesz?

Szeretnéd, hogy játékosan fejlődjenek olyan képességei, melyek segítik majd őt az iskolai tanórákon is?

Szeretnéd az alkotás örömét adni neki, segíteni ezzel a pozitív énkép kialakulását?

Szeretnéd, hogy megtapasztalja, hogyan lehet másokkal együtt dolgozni?

Szeretnéd, hogy a problémamegoldó képessége fejlődjön?

Ha a fenti kérdésekre IGEN! a válaszod, akkor jó helyen jársz!

Ezt a programot neked találtam ki!

Milyen életkorban, és kinek hatékony segítség a

Főzzünk együtt a gyerekekkel online program?

A programot úgy dolgoztam ki, hogy már gyermeked két éves korától is használni tudd, és végigkísérjen egészen gyermeked 8+ éves koráig. 

Elképzelhető, hogy a nagyobb gyermeked eddig nemigen szerzett tapasztalatot a sütés-főzés során, nos akkor is teljesen kezdő szinttől vezetem végig a folyamatot.

Ha több gyermeked van, egyszerre tudtok dolgozni, mert minden receptet úgy állítottam össze, hogy legyen benne feladat a legkisebbeknek és a legnagyobbaknak is. 

Ez a tematika segíti a családi csapatmunkát, melyben mindenki hasznosnak érezheti a munkáját!

Mit mondanak, akik kipróbálták? 

“Három gyermekemmel kezdtem főzni a tanfolyam alapján, és eddig mindenki nagyon élvezi a közös munkát! Nekem megnyugtató érzés, hogy a kétévesem és az ötévesem is mellettem van, nem kell folyamatosan szaladgálnom a konyha és a gyerekszoba között “

Héjas Barbara

Szeged

“Az én kislányom nagyon válogatós – volt. A főzőleckék során azonban elkezdte kóstolgatni a zöldségeket, és egyre többet megeszik már közülük. Legnagyobb örömöm az volt, amikor vasárnap reggel ő szolgálta fel a zöldséges palacsintát, amit teljesen önállóan készített. Még csak 7 éves!”

Kamarásné K. Krisztina

Győr

“Nagyon örültem, hogy kipróbálhatjuk a programot, mert úgy éreztem, én magam sem vagyok elég magabiztos a konyhában. Sokat segítettek a leckék nekem is, és nagyon finomakat alkotunk azóta a kisfiammal. Még csak nagycsoportos, de már profi a mérleg használatában! Ez igazi segítség lesz majd az iskolában!”

Tóth Sándorné, Ildikó

Budapest

“Én tanítónő vagyok, és ha tehetném, ezt a tanfolyamot az iskolában tantárggyá tenném! Sajnos nekünk munkafüzetből kell megtanítanunk mindazt, amit a tanfolyam során a konyhában játékosan, tapasztalatokra építve tanulnak meg a gyerekek! A mértékegységek átváltását, a szövegértést, a sorrendiséget mind itt kellene megalapozni”

Halmos Éva

Gödöllő

Mit kap gyermeked a program során?

Z

Először is, önbizalmat, hogy ő is meg tudja csinálni a reggelit, ebédet, vagy a vacsorát!

Z

Lesz egy saját szakácskönyve, mint a nagyoknak!

Z

Játékos, korának megfelelő tudást az ételek elkészítésében.

Z

Megtapasztalja, hogy napról napra ügyesebben sürög-forog a konyhában!

Z

Időt kap tőled – hiszen közösen fogtok tevékenykedni.

Z

Vidám pillanatokat, mert megmutatom, hogy tudsz összeszedetten előkészülni a közös sütés-főzésre, így nem fogsz kapkodni, idegeskedni közben.

Az online tanfolyam előnyei

9

A programot teljesen rugalmasan ütemezheted be a hétköznapjaidba. Akkor dolgozod fel, amikor neked a legjobban megfelel. 

9

Nem kell hozzá kimozdulni a lakásból. Odakinn szakadhat az eső, dögöhet az ég, vagy lehet hóvihar is, te hozzáférsz az anyagokhoz bármikor.

9

Nem fog elmaradni egyetlen foglalkozás sem, hiszen a leckéket beidőzítem, és nincs fejfájás vagy fogfájás, ami megakadályozná, hogy megjelenjenek!

9

Nincsenek további váratlan költségek, már csak a hozzávalókat kell beszerezned, de gondolom, a tanfolyamtól függetlenül is kerülne étel az asztalra, ugye? Nagyon hasznos, ha néhány nyomtatnivalót ki tudsz nyomtatni, de a tanfolyam ezek nélkül is teljes értékű lehet.

Hogyan zajlik a program?

l

A tanfolyamra 2019. augusztus 5-ig tudsz jelentkezni!

l

Jelentkezés után egy levél érkezik a jelentkezéskor megadott emailcímre. Ezért fontos, hogy helyesen írd a címet! Kérlek, ellenőrizd, mielőtt elküldöd!

l

A tanfolyam kifizetése után a számla és egy újabb levél érkezik, melyben részletesen leírom, hogyan férsz hozzá a tanfolyam anyagaihoz!

l

A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

A tanfolyam első blokkja 2019. augusztus 5-én, hétfőn lesz elérhető. 

l

A program 4 hétig tart, de természetesen ez alatt a 4 hét alatt nem kell befejezned, hozzáférsz a későbbiekben is az összes anyaghoz. Bármikor elakadsz, csak kérdezz, én válaszolok!

Mennyibe kerül?

Szakácskönyv, receptekkel.

Menütervezés gyerekekkel.

Képességfejlesztő program 2-8+ éves korig.

Kísérletezős ötletek.

Hozzáállás, látásmód, gyereknevelés.

Mindez egy programban 19 900 Ft-ért.

És mi van, ha mégsem teszik?

 

Hát van olyan…hiába igyekeztem pontosan leírni, miről szól a program, esetleg azt gondolod, ez csupán merketing, és te csak a saját szemednek hiszel.

Nos, én azt mondom, igen, nézd meg magad, győződj meg róla, hogy tényleg olyan klassz, mint ahogy itt olvasod!

Ha a negyedik hét végre sem érzed úgy, hogy érdemes volt közösen sütni-főzni a gyermekeddel, akkor csak írj nekem, és én visszautalom neked a program árát!

Hogyan csatlakozhatsz?

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Kérlek, figyelj arra, hogy az emailcímedet jól írd be! Ha van kuponkódod, feltétlenül írd be! Ha nincs, akkor hagyd üresen ezt a mezőt!

Kattints a “Jelentkezem!”gombra! Ha bankkártyás fizetést választottál, az oldal átirányít az OTP SIMPLE PAY hivatalos oldalára. A kártyaadataid itt teljes biztonságban vannak, illetéktelenek nem férnek hozzá!

Ellenőrizd a postafiókodat, megérkezett-e a visszaigazoló levél! Ha nem találod, ellenőrizd a spam és promóciók mappákat is! Ha nem kaptad meg a visszaigazolást, írj a hello@skillo.hu címre, és segítek!

Jelentkezés

Ez a tanfolyam jelenleg nem elérhető. Ha szeretnél értesítést kapni a legközelebbi indulásról, akkor kérlek, add meg az emailcímedet, és a keresztneved!

Értesíteni foglak, hogy le ne maradj róla legközelebb!

Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt.

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás