Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni.

Sajnálom, ha esetleg lemaradtál. 🙁

Azonban, ha esetleg még nem tetted meg, iratkozz fel a hírlevél listánkra és jelöld be a téged érintő korosztályt: ekkor biztos fogsz majd kapni több értesítést is a legközelebbi csatlakozási lehetőségről!

A hírlevél listára az IDE KATTINTVA megjelenő oldalon tudsz feliratkozni.

Beszélgessünk!
Játékos beszédindítás otthon

 Kommunikációt támogató játékokkal, hétköznapi tevékenységek apró átalakításával hatékonyan segítsd gyermeked beszédfejlődését!

Végre szavakba öntheti mindazt, amit eddig nem tudott neked elmondani!

 

Modul: Egy cseppnyi elmélet - hogy képben legyél.

Modul: Figyelemfejlesztő játékok

Modul: Mondókák, mesék - mit, mikor, hogyan

Modul: Mindennapi játékok: konyhában, fürdőben, séta közben

Modul: Kézműves ötletek

Modul: Nyomtatható játékok

Modul: Mozgásos játékok

Modul: Szenzoros játékok

A fenti 8 modul teszi ki a teljes Beszélgessünk! –  beszédindítás programot

 

 

Beszédindítás gyakorlatok – Nézzük, mit kap a gyermeked a program során!

A program elején telefonos konzultáció során kölcsönösen megismerjük egymást. A tanfolyam során felmérjük gyermeked beszédét, illetve a beszédhez szükséges más képességeit. Teljesen játékos módszerekkel fogjuk tenni, nem fogunk tesztet írni!

Minden játékot részletesen bemutatok videókon, így pontosan fogod tudni, mikor milyen területet fejlesztünk, illetve miért kiemelten fontos a beszéd szempontjából az adott képesség!

Külön kitérünk majd azokra a területekre, melyek szorosan összefüggenek a beszéd fejlődésével, ilyen például a finommozgás vagy a testtudat, testséma.

A  program során mindvégig kérdezhetsz tőlem a tanfolyami felületen, 24 órán belül válaszolok neked!

A program során érintünk sok-sok hétköznapi tevékenységet is, melyekben ügyesedni fog a gyermeked. Kialakul a napirendje, önállóbbá válik, és ezáltal a mindennapokban kevesebb lesz a konfliktus.

Ki vagyok én és kinek tudok segíteni?

Sárosdi Virág vagyok, logopédus-gyógypedagógus, 6 gyermek édesanyja. Mint édesanya, és mint szakember, pontosan tudom, mekkora jelentősége van annak, hogy gyermekünk időben kezdjen el beszélni, és korának megfelelő szinten kommunikáljon!

Sajnos sok esetben túl későn fordulnak a szülők szakemberhez, ezáltal hetek, hónapok esnek ki egy  értékes és nehezen pótolható időszakból.

Nagyon fontos, hogy minél korában foglalkozz ezekkel a jelekkel!

Van segítség!

Azon dolgozom, hogy neked is segítsek!

Olyan szülőkkel dolgozom együtt, akik óvó figyelemmel kísérik gyermekük fejlődését. Talán nem véletlen, hogy te is olvasod ezt az oldalt.

3 titkos összetevő a beszédindítás otthoni fejlesztéséhez:

1. rendszeresség

2. tudatosság

3. motiváció

 

A rendszerességet neked kell biztosítani, a program tudatos tervezése pedig az én
dolgom.

A gyermekedet pedig a tevékenységekben elért sikerélmény motiválja majd – és persze téged is ez segít, hogy nap mint nap legyen negyed órád a programra.

Azt fogod látni, tapasztalni, hogy gyermeked szívesen vesz részt a veled való közös játékban, és napról napra könnyebben megértitek egymást.

A program naponta nem több, mint negyed óra időbefektetést igényel részedről. A többi mind olyan tevékenység, amit amúgy is megcsinálsz nap mint nap: mesélsz, vacsorát készítesz, közösen játszotok.

Hogyan zajlik a
Beszélgessünk – Játékos beszédindítás otthon
c. program?

A program a Skillo virtuális tanulószobájában zajlik majd. Folyamatosan kerülnek fel a felületre a videók, és a PDF-ek hétről hétre.

A leírások mellett videókon mutatom mit, hogyan csináljatok, hogy játékos örömforrás legyen a gyermeked számára a program.

A program megkezdése előtt egy játékos teszt vár majd, melyet gyermekeddel együtt elvégzel.
Ne aggódj, csupa-csupa játékos helyzet – és itt most nem lesz osztályzat!
A program végén pedig érdekes lesz újra játszani, és örülni, mennyit fejlődött a gyermeked!

A tanfolyami felületen 2 évig éred el a játékokat, melyeket le tudsz tölteni a saját gépedre is – így a későbbiekben is bármikor elő tudjátok venni őket.

A tanfolyam tematikája

 

Hogyan is néz ki a beszédindítás tanfolyam?

A beszédindítás tanfolyam során csupa olyan tevékenység kerül majd elő, melyeket a 2-4 éves gyerekek örömmel végeznek, és így kommunikációjuk, mozgásuk, illetve az ehhez szükséges képességeik fejlődnek.

A munkát arról a szintről kezdjük, ahol a gyerekek még jól boldogulnak, sikerélményben van részük, és ez nap mint nap arra ösztönzi őket, hogy folytassák a programot.

A programban apró lépésekre bontjuk a gyermekek beszédének fejlődését, ez a sikerének titka is. Napról napra, lépésről lépésre haladunk a hangoktól a szavakon keresztül a mondatokig, majd a rövid történetekig.

A rendszeres közös játék során egymásra hangolódtok a gyermekeddel, és mindkettőtök számára feltöltődést jelentenek majd ezek a beszédindítás gyakorlatok.

A tanfolyamot korábban elvégzők ezt írták

“Három éves kisfiammal csináltuk végig a programot. Bencus nagyon későn kezdett beszélni, és bár a védőnénink végig nyugtatott, én azért éreztem, hogy nem jól van ez így. Egyre több volt a hiszti abból fakadóan, hogy nem értettem meg, mit akar “mondani”. Sokat gesztikulált, mutogatott, és alig pár szót használt. A tanfolyam során olyan hihetetlen változást tapasztaltunk, amit el sem tudtam volna képzelni. A játékokat nagyon szerette, és napról napra több szókezdeménye volt, majd a tanfolyam végére érve 2-3 szavas egyszerű mondatokban beszélt. Úgy érzem, nálunk a rendszeres közös játék volt a kulcs, ráadásul ezek olyan játékok voltak, ahol “muszáj” volt kommunikálni, talán ettől lett olyan sikeres. “

Ács Évi

Hollókő

“A nagyobbik fiam már két évesen elszavalta a Cinege cipőjét, így eléggé feltűnt, hogy a kicsi egy szót sem mondott még két évesen. Tudtam, hogy a nagyobbik fiam sem átlagos, de a kicsinél is éreztem, hogy a beszédének fejlesztéséhez muszáj segítséget kérnem. A tanfolyam kiváló választásnak bizonyult, Virág rengeteget segített nekünk. Az első hallásvizsgálat után a védőnő azt mondta, minden rendben a hallással. Ha nem kapunk segítséget Virágtól, akkor belenyugodtam volna, és nem tudom mikor kerülünk komplex hallásvizsgálatra, ahol kiderült, hogy a kisfiamnak hallókészülékre van szüksége. A tanfolyam játékai rengeteget segítettek, a kisfiam imádta őket! Köszönjük!”

Klaszter Orsi

Győr

“Szuper tanfolyam, sok-sok játékkal. Az én kisfiam beszélt folyamatosan, csak senki nem értette, mit mond. A játékok közben lelassultunk, sokkal fókuszáltabb lettem, ő is megnyugodott, és azt vettem észre, hogy egyre inkább igyekezett érthetően kiejteni a szavakat. Nagyjából a hetedik héten következett be az áttörés, amikor a nagymami is észrevette, hogy Jé, értem, amit Ádika mond! A mindennapi játékot nekem rutinná kellett tennem, mert a tanfolyam előtt nem mindig szorítottam időt erre. De már látom, mennyire fontos, így ha esik, ha fúj, a játék nem marad el!”

Németh Zsuzsi

Budapest

“Amikor a kislányom bölcsis lett, jelezték a gondozók, hogy szerintük el kellene vinnem logopédushoz, mert 2 évesen többet kellene beszélnie. Ekkor jött velem szembe a Facebookon a tanfolyam lehetősége, és belevágtunk. Nem bántam meg, mert a kislányomon két hét után érezhető volt a fejlődés. A gondozónők is visszajelezték, hogy haladunk, és remélem, behozzuk a lemaradást! A tanfolyam arra is ráébresztett, hogy nem mindegy, milyen játékokat játszunk a gyerekekkel. Zizi például pont az ilyen játékokban nem volt kitartó, biztos nem véletlenül. Ezért ezeket nem is erőltettem nála, és azt gondoltam, ezzel csak jót tettem. Pedig ez nem igaz. Virág abban is segített, hogy hogyan tudom megkedveltetni vele a kommunikációt igénylő játékokat. Már ezért is megérte!”

Safranek Kriszti

Aszód

Az online tanfolyam előnyei

9

Egy online tanfolyam sosem marad el – nincs értekezlet, nem lesz beteg a foglalkozás-vezető, és ha elutazik, a tanfolyam akkor elérhető.

9

Nem kell hozzá kimozdulni a lakásból. Ha leesik a hó, akkor sem kell arra várnod, hogy a hókotró beérjen az utcátokba, vagy felsózzák a főutat. Ha a nap süt, az árnyékos szobában tudtok játszani. Ha szakad az eső, akkor sem áztok el…

Elég, ha csatlakozol a wifire…

9

Ha a gyermeked beteg lesz, semmi gond…van olyan betegség is, amikor simán energikus marad a gyermeked, közösségbe azonban nem viheted…de ezeket a játékokat akkor is elő tudod venni!

9

Abszolút rugalmasan tervezheted a játékokat! Ha egyik nap nem fér bele, mert túl sok programotok volt, semmi gond! Jöhet egy olyan nap is, amikor délelőtt és délután is jól jönne egy játék! Elérsz mindent azonnal, hozzáférsz 2 évig a programhoz, így teljesen a te kezedben az ütemezés!

Hogyan zajlik a Beszélgessünk – játékos beszédindítás otthon c. program?

l

Jelentkezés után egy levél érkezik a jelentkezéskor megadott emailcímre. Ezért fontos, hogy helyesen írd a címet! Kérlek, ellenőrizd, mielőtt elküldöd!

l

A beszédindítás tanfolyam kifizetése után a számla és egy újabb levél érkezik, melyben részletesen leírom, hogyan férsz hozzá a tanfolyam anyagaihoz!

l

A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

l

Innentől nincs más dolgod, mint játszani!

Kérdések-válaszok

Nincs Facebook profilom. Csatlakozhatok enélkül is?

Természetesen! A program nem a Facebook felületén, hanem a virtuális tanulószoba felületünkön zajlik, amelyhez a program megvásárlása után rögtön egyedi és személyes hozzáférést kapsz.

Nem Magyarországon élek. Részt tudok venni a programban?

A magyar emberek híresek a vendégszeretetükről, így nagy örömmel fogadunk téged is, akárhol is élsz! A program anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így az országhatárok nem gátolnak semmiben! A fizetést meg tudod oldani paypal fiókkal, vagy bankkártyás fizetéssel, így teljesen ingyenes a pénzmozgás is.

Rengeteg ötletet mentettem már a Skillo hírlevelekből, a FB és IG oldalról. Miben más egy tanfolyam?

A program nem játékok gyűjteménye!

Itt lépésről lépésre megmutatom, hogyan tudod a gyermeked fejlődését segíteni.A programban közzétett játékok mindegyike célzottan fejelszti a kommunikációs képességeket!

Szülő vagyok. Én is csatlakozhatok?

Naná! Sőt, ezt a programot elsősorban szülők számára készítettem, bár sok esetben csatlakoztak logopédusok, vagy óvónők, akik szintén hasznosnak találták a programot.

Nincs túl sok időm. Mennyi időt igényel a program elvégzése?

Ezt lehetetlen előre megmondani, de a program biztosan időt spórol neked, hiszen nem kell fejlesztésre utazni, vagy éppen játékötleteket keresgélned a neten.

Megoszthatom-e a tagságomat másokkal?

Nem. Azzal együtt, hogy nagyon örülök, ha minél több ember használja az általam elkészített programokat, egy fizetéssel csak egy személy használhatja a tanulószobai felületet, vagy jelentkezhet a FB csoportba.

Ha a barátnőddel is szeretnéd megosztani ezeket a játékokat, saját előfizetéssel kell rendelkeznie.

Mi lesz, ha mégsem tetszik?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítem az online programjaimat, előfordulhat, hogy neked mégsem fog tetszeni. Sajnos a befizetett összeget nem tudom neked visszatéríteni, így arra kérlek, hogy ha még nem ismered a munkámat, akkor várj még a csatlakozással! Iratkozz fel a hírlevelemre, amelyben sokféle ingyenes játékot találsz, és jobban fogod látni, hogy való-e neked a program.

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?

Írd meg nekem a virag.sarosdi@skillo.hu címre!

Jelentkezés a Beszélgessünk – Játékos beszédindítás otthon tanfolyamra

Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni.

Sajnálom, ha esetleg lemaradtál. 🙁

Azonban, ha esetleg még nem tetted meg, iratkozz fel a hírlevél listánkra és jelöld be a téged érintő korosztályt: ekkor biztos fogsz majd kapni több értesítést is a legközelebbi csatlakozási lehetőségről!

A hírlevél listára az IDE KATTINTVA megjelenő oldalon tudsz feliratkozni.

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás