fbpx

Karácsonyi sulis Kurzusakció!

Karácsonyi sulis Kurzusakció!

Régóta szemezel már valamelyik kurzusunkkal?

Esetleg most bukkantál ránk?

Iskolás korú a gyermeked és úgy érzed bizonyos területeken elmaradásai vannak a kortársaihoz képest?

Szerencséd van, még hozzájuthatsz a tanfolyamainkhoz december 31-ig! 🙂 A kurzusok egyben, csomagként kedvezménnyel érhetők el!

Ha úgy érzed programjaink szimpatikusak a számodra és segíthetnek gyermekednek, ne habozz, ezek a programok ilyen formában többet nem lesznek elérhetők!

Több ezer szülőnek, szakembernek és persze gyerkőcnek segítettünk már, ne maradj le egyedi ajánlatunkról most te se!

Vissza nem térő ajánlat!

Komplett Képességfejlesztő Csomag – Együtt olcsóbb!

Csak most! A tiéd lehet mind a kilenc, iskolás korú gyermekeknek szánt képességfejesztő kurzusunk az eredeti áruk töredékéért, egy csomagban! Visszajelzések alapján akár 3. osztályban is tudnak segíteni ezek a kurzusok, de igazán az 1-2. osztályban fejlődnek tőle a legjobban a gyerkőcök!

Mindössze ennyiért lehet a tiéd mind a kilenc tanfolyam:

24.900 x 9 = 224.100

99.900 Ft

Csapj le a kedvezményére!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Játékos matematika

Az 1 + 1-től az 1 x 1-ig!

A Játékos Matematika tanfolyam során az első két osztály matematikai anyagát sajátítjuk el kizárólag játékokon keresztül! Eközben fejlesztjük a logikus gondolkodást, hogy a szorzótábla megtanulása ne a magolást jelentse a gyerekek számára!

24.900 Ft

Beszédértés 6-9 éveseknek

Biztos alapok a szövegértéshez

A Beszédértés Fejlesztése tanfolyam során elmélyítjük gyermeked beszédértési és észlelési képességeit! Hogy ez miért nagyon fontos? Az iskolai években ez az alapja számos tananyagnak, és bizony ha ez nincs rendben gond lehet majd szinte mindegyik tárggyal – a nyelvtantól kezdve, a környezetismereten át egészen a matematikáig! Vegyük elejét ennek színtiszta játékkal! 10 hetes fejlesztő elfoglaltság, melyből gyerkőcöd csak a mókát veszi majd észre!

24.900 Ft

Szebben írok!

Grafomotorika fejlesztése játékosan

A Szebben Írok! kurzussal az írás soha nem volt még ilyen könnyű! Ebben a programban nem a végtelen másolásról van szó, hanem egy személyre szabott, játékos fejlesztésről. Tarts velünk, és nézd meg, hogyan válik rendezetté gyermeked írása, miközben élvezi a folyamatot!

24.900 Ft

Ugróiskola

Olvasásfejlesztő kurzus

Az Ugróiskola nem csak olvasást tanít – élményt is nyújt! Fedezd fel velünk, hogyan válhat gyermeked magabiztosabbá az olvasásban vidám és mozgalmas tevékenységeken keresztül. Az olvasásértéshez nem mindig elég a könyvek bújása: néha bizony a játék a megoldás!

24.900 Ft

Agytorna

Figyelemfejlesztő kurzus

Az Agytorna nem csak egy kurzus – ez egy figyelemfejlesztő kaland! Fedezzük fel, hogyan lehet a gyermeked figyelmét játékosan és hatékonyan fejleszteni, legyen az a probléma ADD, ADHD vagy általános figyelemzavar. Tegyük lehetővé, hogy gyermeked a legjobb teljesítményt nyújtsa a tanulásban!

24.900 Ft

Tanulj meg tanulni!

Tanulásmódszertan kurzus

A Tanulj meg tanulni kurzusunkkal megváltozik a tanulás! Többé nem lesz rejtély, mit jelent a ‘Tanuljátok meg!’ kifejezés az iskolában. Ebben a kurzusban gyermeked megtanulja a tanulás művészetét, lépésről lépésre, egyszerű és érthető utasításokkal.

24.900 Ft

Jobbra-balra?

Térbeli tájékozódás fejlesztése

A Jobbra-Balra? kurzusunkkal a téri tájékozódás nem lesz többé probléma! Megmutatjuk, hogyan fejleszthető ez a fontos készség, ami az olvasástól az írásig, a számolástól a mindennapi életig elengedhetetlen. Támogasd gyermeked önbizalmát és iskolai sikerét!

24.900 Ft

Hány óra?

Időbeli tájékozódás fejlesztése

A Hány óra? kurzus segít gyermekednek megtanulni, hogyan mérje fel az időt, és hogyan olvassa le az órát. Az időbeli tájékozódás fontos, de gyakran figyelmen kívül hagyott készség. A program során a legfontosabb alapoktól kezdve vezetjük a gyerekeket, újraépítve ismereteiket, hogy ne maradjanak le ebben a kritikus képességben.

24.900 Ft

Másképp érzem!

Szenzoros feldolgozást segítő program

A Másképp Érzem kurzusunk során megismerkedhetünk mélyebben a szenzoros problémákkal, és hogy hogyan segíthetünk ezeken úgynevezett szenzoros diétával! Esetleg azt tapasztalod, hogy gyermeked túlérzékeny, alulérzékeny, koordinációs problémái vannak, vagy a hétköznapi dolgok nehézséget jelentenek, mint az öltözködés? A kurzus segítségével személyre szabott megoldást nyújthatsz neki, hogy a mindennapok könnyedebben és harmónikusabban teljenek számára is!

24.900 Ft

Szia! Sárosdi Virág vagyok,

hat gyermek édesanyja. Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán szereztem diplomát, mint gyógypedagógus-logopédus.

Több, mint 30 éve dolgozom ezen a területen, és lassan egy évtizedes tapasztalattal rendelkezem online fejlesztő kurzusok készítésében. Az online kurzusokkal az volt a célom, hogy közelebb hozzam egymáshoz a szülőket és a gyermekeiket!
Hiszem, hogy a fejlesztés nem csak a szakemberek feladata. Fontosnak tartom, hogy a szülők is aktív résztvevői legyenek gyermekeik fejlődésének, megélve az együttműködés fontosságát és szépségeit. Célom, hogy a szülők megkapják azt a tudást és eszköztárat, amelyekkel hatékonyan támogathatják gyermekük fejlődését, legyen szó akár beszédfejlesztésről, matematikai készségek erősítéséről, vagy akár a figyelem és összpontosítás javításáról.
A kurzusaimban minden lépés olyan játékos és interaktív módszerekre épül, amelyek nemcsak a gyerekek, hanem a szülők számára is élvezetesek. Büszke vagyok arra, hogy kurzusaimat több ezer óvónő, pedagógus és gyógypedagógus is használja a mindennapi munkájuk során, és hogy a szülők több mint 90%-a eredményesnek érezte ezeket a programokat. A gyerekek szeretettel és lelkesedéssel várnak minden új játékot, ami számomra a legnagyobb elismerés

Köszönöm, hogy megtisztelsz a bizalmaddal, és remélem, hogy a kurzusaim nemcsak a gyermekednek, hanem neked is új perspektívákat és örömteli pillanatokat nyújtanak.

Saját ütemedhez szabhatod

Az aktuális részeket akkor nézed meg, amikor a te időd engedi! Nem terhelünk túl, az anyagok hétről hétre kerülnek fel a felületre!

Részletes magyarázat

Készítenéd a játékot, de elbizonytalanodsz? Mindent alaposan átveszünk videók formájában, így bármit átnézhetsz újból bármikor!

Lépésről lépésre haladunk

Nincs időlimit, sietség, nem kell egyszerre megértened mindent! Egymásra épülő részeken vezetünk végig a te saját tempódban!

Több korosztály számára megoldás

Minden játék alakítható úgy, hogy kisebbek és nagyobbak számára egyaránt szórakozást nyújtson – megbeszéljük és mutatjuk, hogy hogyan!

Garantált móka és siker!

Az általunk megálmodott játékok és videós anyagok megannyi édesanya mindennapját, és rengeteg szakember munkáját könnyítették már meg! Biztosak vagyunk benne, hogyha elsajátítod kurzusunk segítségével a betűtanulás mikéntjét, akkor gyermeked kortársaihoz képest nagyobb tudásra tehet szert helyesen – mindezt játékos formában!

Vásárlóink mondták

Az óvónéni 2 hét múltán megkérdezte, mit csináltam Ádámkával, mert azóta minden nap leül rajzolni a többiekkel. Mit mondtam volna? Hát végezzük a Finommotorika ceruza nélkül kurzusodat!

Ivett

Fantasztikus a kurzus! Csenge ma elpityeredett, amikor mondtam neki, hogy hétvégére nincs új játék. Azért sikerült megvigasztalnom, elővettük a heti kedvenceket újra!

Ditta

Az Ugróbéka a világ legjobb kurzusa! Imádja mind a három gyerek, a férjemmel csinálják, én meg addig elvonultam fürdeni! Köszönöm! Még énidőt is kaptam, nem csak egy gyerekfejlesztőt!

Évi

Melyik tanfolyamunk érdekel?

kedvezményes csomag

Mind a 9 képességfejlesztő tanfolyam iskolásoknak kedvezményesn

Válogass tanfolyamokat!

Állíts össze saját csomagot a 9 tanfolyamunkból

Együtt játszunk,

együtt fejlődünk!®

Elérhetőség

H-P: 8:00 - 16:00

+36 30 200 1000

hello@skillo.hu

2112 Veresegyház, Sportföld utca 23/i.

                            

skillo levelek

Ha szeretnél értékes anyagokat, érdekes híreket és exklúzív ajánlatokat kapni tőlünk, akkor irítkozz fel a Skillo hírleveleire!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!