fbpx

Játsszuk végig Adventet!

Minden napra egy játék – egészen Karácsonyig!

Tedd a kezed a szívedre – melyik 3 időszak neked a legstresszesebb az évben?

Esetleg van egy szülinapokkal zsúfolt hónap?

A nyaralás előkészítése?

Vagy épp az otthon töltött nyáriszünet?

Vagy méginkább … Advent?

Eltaláltam, hogy dobogós helyen áll nálad is a Karácsony előtti időszak? Akkor töltsük együtt az idei készülődés napjait, töltődjük fel a közös játék során, várakozzunk játszi könnyedséggel!

Anyaként szinte normálissá vált,

hogy végigrohanod ezt a négy hetet.

Kezedben a véget nem érő teendőlisták, süteményreceptek, képeslapok, Jézuskának címzett rajzocskák és bizony már előre leizzadsz, ha eszedbe jut, hogy Karácsony másnapjára anyósék is bejelentkeztek…

Alig kezdődik el Advent, máris úgy érzed, lekéstél róla, hogy időben elintézz mindent. Mindenki a Karácsonyt várja… Te meg az Advent végét várod! Hogy aztán kimerülten végre az asztalhoz ülhess Szenteste… és bezsebeld a gyerekektől, hogy jobb lett volna egy pizza vacsorára, mint ez a puccos gesztenyés-aszaltszilvás-kakukkfüves pulykamell!

Ledőlsz a kanapéra, nézed a feldíszített fát… és rádtör a lelkiismeret-furdalás, hogy már megint nem sikerült emlékezetessé varázsolni az ünnepi készülődést. Nyafognak a gyerekek, mert nem jó az ajándék és mert anya is morcos … naná, ha egyszer hulla fáradtra stresszelte magát az adventi időszakban azért, hogy mindenkinek jó legyen…

 

És? Jó lett..? Mindenkinek..!?

De jó is lenne, ha

a Karácsony előtti négy hét arról szólhatna, amire mindannyiunknak olyan nagy szüksége volna!

Ha egy kicsi időnk lenne végre önmagunkra!

Ha egy kicsit begubózhatnánk, előkerülhetne végre egy jó könyv, a kötőtű meg a forrócsokis bögre és az otthonunkat napról napra meleg ünnepi fészekké varázsolhatnánk!

Ha nem kellene most is teljes gőzzel teljesítenünk!

Ha a gyerekekre végre minőségi időt szánhatnánk és a várakozás izgalmas boldogságát együtt élhetnénk meg!

Nos, én készültem!

Hoztam Neked valamit, ami első látásra talán még több feladatnak tűnhet.
Ha azonban alaposabban szemügyre veszed, gyorsan rájössz, hogy éppen azt hozhatod ki belőle, amire annyira vágysz:

családoddal együtt töltött minőségi időt

élménnyel és kacagással teli várakozást

egy kis szusszanást, ami mindenkit feltölt

Ha jelentkezel a programra, december elsejétől minden reggel egy játékötlet, egy barkácsolnivaló vagy egy családi bohóckodás leírása lehet a tiéd!

Garantálom, hogy Te is egész másképp éled meg ezt a négy hetet, ha napi tíz percre gyerekszemmel nézel a világra és gyerekszívvel várod a Karácsonyt!
Erősítsd meg ebben a csodás időszakban a gyerkőceidhez fűző kötelékedet!

Legyen felejthetetlen a Te családod Adventje is!

Hogy honnan tudom pontosan, hogy miről is beszélek?

Miért tudok segíteni?

Nos, hat gyermek édesanyjaként nincs igazán szükségem túl sok empátiára ahhoz, hogy tudjam, mit jelent Advent, ha családanya vagy! Benne voltam, emlékszem, éreztem!

Gyógypedagógus-logopédusként pedig nap mint nap lelkesen figyelem, milyen hatással lehet a családok életére, ha a gyerekekkel az ő nyelvükön, vagyis a játék nyelvén keresztül „beszélünk“.

Sárosdi Virág vagyok, a skillo.hu kitalálója, lelke, „anyukája“. Alig várom, hogy Veled is megoszthassam tapasztalataimat, ötleteimet!

Ilyen volt velünk a tavalyi advent

Nekünk tökéletes volt a program! A nyomtatható játékok egyszerűen használhatóak voltak, és nem igényeltek bonyolult előkészületeket. Ez nagyon megkönnyítette a közös családi játékot, még a zsúfolt hétköznapokon is. Az egész család élvezte a kreatív tevékenységeket, amik segítettek bennünket a karácsonyi hangulatba kerülni.

Zsófi

Minden nap izgatottan vártuk, hogy milyen új játékkal lep meg minket a program! A kézműves ötletek különösen nagy sikert arattak, és a gyerekek imádták őket. Nem csak szórakoztató volt, hanem segített a kisfiam finommotorikáját fejleszteni. Az óvónéni meg is jegyezte, hogy nagyon sokat fejlődött januárra! Ez a program tökéletes keveréke volt a játéknak és a tanulásnak.

Ágnes

Az adventi programot nem csak a gyerekek várták volt, hanem rengeteg hasznos tanáccsal is ellátott a karácsonyi időszak kihívásaira. Az olyan tippek, mint hogy mit tegyünk, ha a gyerek válogat a karácsonyi vacsoránál vagy ha túl sok édességet kap a rokonoktól, aranyat értek! Nagyon hálás vagyok ezekért a praktikus ötletekért.

Hajnal

Milyen is lesz pontosan

ez a rendhagyó adventi naptár?

 .

24 könnyen és olcsón megvalósítható ötlet

minden nap egy kreatív játék, mozgásos családi móka vagy barkácsolnivaló

napi kb. 15 perc időráfordítás

praktikus ötletek a kivitelezéshez

mentálisan is feltöltő impulzusok kipurcanni készülő anyukáknak 🙂

És hogy mindez hogyan lehet a tiéd, megannyi más ünnepi tartalommal együtt? Gyere és légy te is tagja a Skillo Klubnak, melybe most soron kívül beléphetnek az ünnepeket vidáman megélni kívánó érdeklődők!

.

Nagy szeretettel várunk Téged is!

Együtt játszunk,

együtt fejlődünk!®

Elérhetőség

H-P: 8:00 - 16:00

+36 30 200 1000

hello@skillo.hu

2112 Veresegyház, Sportföld utca 23/i.

                            

skillo levelek

Ha szeretnél értékes anyagokat, érdekes híreket és exklúzív ajánlatokat kapni tőlünk, akkor irítkozz fel a Skillo hírleveleire!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!