Agytorna – 10 módszer a gyermeked figyelmének fejlesztésére

Milyen egyszerű módszerekkel tudod fejleszteni gyermeked figyelmét?

A figyelem az egyik legfontosabb képesség a tanulás szempontjából. Óvodapedagógusok és tanítók tapasztalatai szerint a gyerekek csaknem felét érintik!

Lehet, hogy a figyelmét nehezen tudja fenntartani, vagy éppen a figyelem megosztásával akadnak problémái. Ezek a jelek már az óvodában is észrevehetőek, de az iskolában nagyon gyorsan komoly nehézségekhez vezetnek:

M

Ha egyszerre több dolgot kérsz tőle, gyakran elveszti a fonalat – sok konfliktus forrása, hogy emiatt nehéz vele együttműködni.

M

Ha beszélsz hozzá, nem figyel rád, nem néz a szemedbe, nem fordul feléd – így persze nem is emlékszik arra, mit kértél tőle.

M

Elveszít, elfelejt dolgokat – az iskolában sokszor kap rosszabb érdemjegyet, mert nem hozott tornafelszerelést, vagy nincs kész a leckéje

M

Csak arra tud figyelni, ami érdekli – így nehezen tudja követni azt a tananyagot, amihez éppen nincs kedve.

Előzd meg ezeket a problémákat!

Töltsd le ezt az INGYENES ebookot, melyben 10 egyszerű módszert osztok meg veled. Ezek alkalmazásával megelőzheted a későbbi komoly problémákat!

Már 4 éves kortól alkalmazható

Az ingyenes ebookban található módszerek mindegyike alkalmazható már 4 éves kortól. Sőt, akár fiatalabb gyermek esetében is hasznos, ha tisztában vagy ezekkel az egyszerű lehetőségekkel!

Semmilyen extra eszközre nem lesz szükséged!

Ahhoz, hogy ezt a 10 eszközt használni kezd, és folyamatosan alkalmazd, nincs szükséged semmilyen extra dologra. Semmit nem kell vásárolnod hozzá.

Elsősorban a család tud proftiálni belőle!

Az ebookot családi használatra készítettem. A család az a tér, ahol a gyermek figyelme a leghatékonyabban fejlődik, tehát nagyon fontos, hogy a szülőkön keresztül milyen minta az, amelyet a gyermek megtapasztal.

Ki vagyok én és kinek tudok segíteni?

Sárosdi Virágnak hívnak, hat gyermekes édesanya vagyok. Gyógypedagógus-logopédusként dolgozom, így rengeteg szülővel kerültem kapcsolatba a munkám során.

Sokszor megtapasztaltam, hogy akkor tudok egy gyermekkel hatékonyan dolgozni, ha az otthoni környezet is támogatja a munkámat.

Több ezer szülővel dolgoztam együtt az elmúlt években az online programjaimon keresztül.

Biztos lehetsz abban, hogy te is képes leszel segíteni a gyermekednek, hiszen nem leszel egyedül, számíthatsz rám!

Hogyan fogod tudni használni?

Ez az ebook ingyenes

A 10 módszer a figyelem fejlesztéséért ebook egy teljesen ingyenes segítség, melyet minden kötelezettség nélkül letölthetsz! Emailben küldöm neked. Semmi mást nem kell tenned, mint megadnod a neved és az email címed. Pár percen belül már ott is van a fiókodban!

Egyszerű a megvalósítás

Miután megérkezett az ebook, tanulmányozd át mind a 10 területet, mely felelős gyermeked figyelmének fejlődéséért! Gondold át, melyeikkel érdemes kezdened a munkát! Melyik az a terület, melyet a legkevesebb energiával tudsz átalakítani figyelem-baráttá!

Kezdd a legegyszerűbb ötlettel!

Olyan ez egy kicsit, mint az életmódváltás. Egyik napról a másikra nem fogsz tudni szétszórt gyermekből összeszedett gyermeket varázsolni! De ha minden egyes nap megteszel egy kis lépést az úton, akkor biztosan pozitív változást tapasztalsz majd!

Légy hálás minden haladásért!

Tudom, nem egyszerű türelmesnek lenni, és felfedezni az apró eredményeket is a mindennapok során. De ha gyermeked eddig nem tudott három egymást követő utasítást megtenni, és ma sikerült neki, akkor ünnepeljétek meg, légy hálás ezért az eredményért! Ez adja majd a kitartás erejét neked is, és neki is! 

Ragadd meg a lehetőséget, tedd meg az első lépést gyermeked figyelmének fejlesztését!

Töltsd le ezt az INGYENES ebookot, melyben 10 egyszerű módszert osztok meg veled. Ezek alkalmazásával megelőzheted a későbbi komoly problémákat!

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás